Přeskočit na hlavní obsah
Hanoverský veletrh se posouvá na začátek léta 2022

Hanoverský veletrh se posouvá na začátek léta 2022

Zaslal Administrátor KMITEX dne

Pořadatelé HANNOVER MESSE se spolu s partnery rozhodli pousunout veletrh z původního jarního termínu na přelom května a června. Nový termín tedy je 30. 5– 2. 6. 2022.

Původní termín na konci dubna se zdál být relativně bezpečný, ale předchozí roky ukázaly, že letní měsíce byly pro pořádání podobných akcí nejvhodnější. HANNOVER MESSE, nejdůležitější strojírenský veletrh na světě, se tedy uskuteční od 30. května do 2. června a zkracuje se o jeden den na čtyřdenní. To pořadatelé vysvětlují tím, že v červnu se bude konat mnoho dalších akcí a někdo již odjíždí na dovolené.

V loňském roce se HANNOVER MESSE konal jen v digitální formě. Snaha o úspěšný restart tak pořadatelům stojí i za posunutí o jediný měsíc. Podle současného vývoje situace může tento jeden měsíc opravdu výrazně zvýšit počty návštěvníků. Pořadatelé své rozhodnutí konzultovali s vystavovateli i partnerskými sdruženími VDMA (Asociace německého strojírenství a strojírenství) a ZVEI (Ústřední svaz německé elektrotechniky a digitálního průmyslu).

zdroj: https://www.strojirenstvi.cz/hanoversky-veletrh-se-posouva-na-...

Loading...

Nahrávání

Error

Vyhledává se...