Přeskočit na hlavní obsah
MSV 2023 – termín konání Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně

MSV 2023 – termín konání Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně

Zaslal Martin Ondráček dne

Účast na nejvýznamnější strojírenské akci v Česku je dobré dopředu naplánovat. V následujícím článku najdete ty nejdůležitější informace k 64. ročníku MSV v Brně.

Termín konání MSV 2023: 10. až 13. 10. 2023 Oficiální web veletrhu: https://www.bvv.cz/msv/ Plánek výstaviště: https://www.bvv.cz/veletrhy-brno/planek-vystaviste/ Logotypy: https://www.bvv.cz/msv/logotypy/

Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně je nejvýznamnější událostí svého druhu ve střední Evropě. Účast v běžných letech přesahuje 1600 vystavovatelů a 80 tisíc návštěvníků. Dvě pětiny účastníků rozhodují nebo spolurozhodují o investicích a nákupech, celá třetina patří k vrcholovému managementu podniků. Jako hlavní přínos vnímá více než polovina návštěvníků novinky, nové technologie a kontakty.

Součástí MSV v Brně je bohatý doprovodný program, jehož součástí je již devět let také Fórum aditivní výroby, které se řadí mezi největší konference věnované profesionálnímu 3D tisku na světě.

Upozornění: Je možné, že od data publikování tohoto článku došlo ke změnám – aktuální oficiální informace najdete na webu bvv.cz.

zdroj: https://www.strojirenstvi.cz/msv-2023-termin-konani-mezinarodn...

Loading...

Nahrávání

Error

Vyhledává se...